Nederlands – Arabisch (Syrisch-Libanees)

Welkom bij DAFA opleidingsinstituut! Wij zijn erkend door het bureau WBTV om integrale tolktoetsen Arabisch (Syrisch-Libanees) af te nemen op zowel C1 als B2 niveau. Bij ons hebben kandidaten de mogelijkheid om het niveau te kiezen waarop zij de toets willen afleggen.

Datum toetsing gesprekstolken (zgn. rollenspel): 28-09-2024

Kandidaten die onze voorlichting en DAFA cursussen hebben gevolgd, en die alle toetsonderdelen (à vue, consecutief en gesprektolken) met succes hebben behaald, kunnen zich vervolgens inschrijven in het Register voor beëdigde tolken en vertalers (Rbtv) op voorwaarde een verklaring omtrent gedrag (VOG) kan worden overlegd.

Op 18 april 2011 heeft het Bureau Wbtv een belangrijk besluit genomen met betrekking tot de variëteiten en subvariëteiten van de Arabische taal. Hierbij geldt het uitgangspunt dat wanneer een tolk heeft aangetoond te voldoen aan de competenties voor inschrijving voor Arabisch (Syrisch- Libanees), deze tolk ook in het Rbtv kan worden ingeschreven voor andere varianten van het Arabisch, zoals Arabisch (Palestijns-Jordaans en Irakees).

De integrale tolktoets Arabisch (Syrisch-Libanees), wordt afgenomen in het Syrisch-Libanese dialect, met uitzondering van het toetsonderdeel à vue tolken Arabisch > Nederlands. Dit onderdeel betreft een geschreven tekst en is opgesteld in klassiek Arabisch.

Extra informatie

Niveau

C1 Niveau, B2 Niveau

Aanmelding/Voorlichting

Ja (€179), Nee

8 DAFA cursussen

Ja (€784), Nee

Toetsonderdeel: À Vue

Ja (€385), Nee

Toetsonderdeel: Consecutief

Ja (€385), Nee

Toetsonderdeel: Gesprekstolken: 30 min. gesprek (Rollenspel)

Ja (€649), Nee

Oefenmateriaal à Vue

Ja (€198), Nee

Oefenmateriaal Consecutief

Ja (€198), Nee

Voorbeeldscript NL's voor onderdeel gesprekstolken

Ja (€198) , Nee

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nederlands – Arabisch (Syrisch-Libanees)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *